Amedspor’dan klasik galibiyet pozu

Amedspor’dan klasik galibiyet pozu
Son 20 dakikasına 2-1 yenik ve 10 kişiyle girdiği maçta Somaspor’u 3-2 mağlup eden Amedspor, tam 6 maç sonra kazandı. Puanını 36’ya çıkaran Amedspor ikinci sıradaki yerini korudu.

TİGRİS HABER - 2.Lig Kırmızı Grup’ta Amedspor’un 1.5 aylık galibiyet özlemi, muhteşem bir geri dönüş gösterdiği maçla son buldu. Son 20 dakikasını 10 kişiyle oynadığı ve 2-1 yenik durumda olduğu maçta Somaspor’u son anlarda bulduğu gollerle 3-2 yenerek 5’i lig ve 1’i kupa olmak üzere 6 maç sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

img-20231220-wa0007.jpg

Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynanan maça iyi başlayan Amedspor,20.dakikada savunma oyuncusu Veli Çetin’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Önce Şok Goller, Sonra Kırmızı Kart

Somaspor, ilk yarının son anlarında arka arkaya goller bularak 2-1 öne geçti. Konuk takım 41.dakikada Rıdvan Dönmez’le skoru 1-1’e getirirken, 1 dakika sonra Berk İsmail’in kendi kalesine attığı golle devreyi 2-1 üstün tamamladı.

76.dakikada Serkan Odabaşoğlu kırmızı kart görünce Amedspor sahada 10 kişi kaldı. Hem 1 kişi eksik hem de 2-1 geride olan Amedspor pes etmedi. 85.dakikada Taner Gümüş durumu 2-2 yapan golü kaydetti.

Galibiyet Golü Batuhan’dan
89.dakikada sahneye çıkan Batuhan Tur galibiyeti getiren isim oldu.
Lider Kastamonuspor’un 40 ve ikinci Amedspor’un 36 puana sahip olduğu 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk yarısı bu hafta sonu tamamlanacak. Amedspor, 24 Aralık Pazar günü deplasmanda Menemen FK ile karşılaşacak. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.