Atilla’ya Spor Çalıştayı Raporu

Atilla’ya Spor Çalıştayı Raporu
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Spor Çalıştayı ile dikkatleri üzerine çeken ve bu konuda yeni projeler üzerinde çalışma yapan GSYD Yönetimi,Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı ziyaret ederek çalıştayın sonuç raporunu takdim etti.

Tigris Haber-Başkan Atilla,bugüne kadar 50’den fazla semt sahası yaparak spora her türlü desteği sağladıklarını dile getirerek spor kulüplerine malzeme yardımı yapacaklarını açıkladı.

Yeni Projeler İçin Hazırlık

 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) Başkanı Mehmet Yılmaz Bay ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay, geçtiğimiz günlerde kentteki spor bileşenlerinin katılımı ile düzenlenen ve geniş yankı uyandıran Spor Çalıştayı  ile ilgili hazırladıkları sonuç raporunu Başkan Atilla’ya takdim etti.Bay,önümüzdeki günlerde düzenlemeyi planladıkları konferans ile ”Beş’te Devre,On’da Biter” ismini verdikleri ve kentin genelindeki çocukların katılımı ile gerçekleştirmeyi düşündükleri proje için Büyükşehir Belediyesi’nden destek beklediklerini dile getirdi.

Kulüplere Malzeme Yardımı Yapılacak

Spora destek verdiklerini belirten Başkan Atilla, "Büyükşehir Belediyesi olarak yeni yaptığımız spor alanları ve düzenlediğimiz kurslarla farklı yaşlardan hemşehrilerimizi spora teşvik ediyoruz. Amatör ve profesyonel sporculara maddi ve manevi her türlü katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Şehrimizde sporun gelişmesi için projelerimiz sürüyor" dedi.

Göreve geldikten sonra 50’den fazla semt sahası yaparak tesisleşmeye katkı sunduklarını, bir çok branşta çocuklara ve gençlere spor yapma imkanı sunduklarını belirten Atilla,önümüzdeki günlerde kentteki tüm kulüplere malzeme yardımı yapacaklarını da açıkladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.