Aygören: Tek hedefim, Dicle’ye hizmet

Aygören: Tek hedefim, Dicle’ye hizmet
AK Parti Dicle Belediye Başkanı ve aynı zamanda adayı olan Felat Aygören, hiçbir zaman kirli siyaset içinde olmayacağını, bir tek amacının olduğunu, onunda Dicle ilçesine hizmet olduğunu söyledi.

TİGRİS HABER - AK Parti Dicle Belediye Başkanı ve aynı zamanda adayı olan Felat Aygören, hiçbir zaman kirli siyaset içinde olmayacağını, bir tek amacının olduğunu, onunda Dicle ilçesine hizmet olduğunu söyledi. Aygören, 5 yıllık görev süresi içinde verdikleri hizmetlerin, gelecek dönem katlanarak devam edeceğini ifade etti.

Aile olarak Türkiye siyasetinde 50 yıllık geçmişlerinin olduğunu ifade eden Felat Aygören, şunları söyledi;

“Hem ailem adına hem kendi adıma şunu söyleyebilirim hiç bir şekilde kirli siyaset yapmadık, doğru bildiğimiz dürüstlük ve adil olma huyumuzdan vazgeçmedik. Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadık, siyasi parti gözetmeksizin herkese kucak açtık. Tek gayemiz memleketimize ve memleketlimize hizmet etmek oldu, önümüzde bir seçim maratonu var, düşüncemiz hala aynı, Dicle için hizmet için yola devam ediyoruz.

dicle-belediye-baskani-felat-aygoren.jpegKaralama siyaseti işimiz olmamalı

Rakiplerimiz seçim propagandalarını yaparken şahsıma dair asılsız birçok iddiada bulunuyor, karalamaya çalışıyorlar. Karalama siyaseti, kötüleme, iftira, dedikodu gibi negatif yöntemlerle siyasi rakipleri zayıf düşürmeye çalışan yaklaşımlar doğru değil. Bu tür siyaset toplumu bölüyor, kutuplaştırıyor. Doğru olan memlekete hizmeti hedeflemektir. Ben ve arkadaşlarım bunu yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Hizmet, sevgi ve saygı ile yapılır

Yerel siyasetin hizmet olduğuna vurgu yapan Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, hizmet vermenin tek yolunun karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu, kendisinin de bu doğrultuda hareket ettiğini ifade etti.

Aygören, şöyle dedi;

“Bizim bildiğimiz yerel siyasette ön plana çıkan unsur hizmettir. Dicle'miz için yapılması hayal olanları yaptık. Doğalgazından 60 yataklı devlet hastanesine, belediye binasından hükümet konağına kadar önemli eserler kazandırdık. Bundan sonrada durmadan çalışıp ilçemizi bölgenin en cazibeli yerleşim yeri haline getirmek için çalışacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum