Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a: Hiç kimse çıkmazsa ben adayım

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a: Hiç kimse çıkmazsa ben adayım
Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Ali (Koç) Bey, ya bir kongre yap ya da bu konuyu kapat. Aday dersen, aday çıkar. Hiç kimse çıkmazsa ben adayım." dedi.

TİGRİS HABER - Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, kulüp içerisindeki tartışmalarla ilgili düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

İstemesek de böyle toplantılar yaparak Fenerbahçe ile ilgili bilgi vermek ve almak için toplantılar düzenliyoruz. Ben kendime yeni bir hayat kurdum ama maalesef beni hiç rahat bırakmıyorsunuz. Ben emekli oldum. Artık kendi işime gücüme, hayatımı daha mutlu yaşamak için hayatımı devam ettiriyorum. Hep suçlama var. 16 bin Ali Bey'i seçen kongre üyeleri hiç ortada yoklar. Siz 16 bin kişi oy verdiniz. Niye seçtiniz? Fenerbahçe daha iyi şartlara gelsin, borcu olmasın, dünya yıldızları gelsin diye.

5 senede neredeyiz? Nerede verilen sözler? Neden yoksunuz orada? Başkan, aday çıksın diye bağırıyor orada. İçinizden bir tane aday çıkarın. Fenerbahçe'nin getirildiği durum çok acı. Ben konuşmayacaktım ama kongrede yaşananlar bizi üzdü. Ana amaç şu. Fenerbahçe yönetimi 5 senedir çok güçsüz, gücü yok. Ali Bey'in şahsı ile bu iş yürümez. Hem maddi hem manevi hem de bana fikir verecek anlamda güçlüydü benim dönemimde yönetim. Sen kongre yap, güvenoyu iste, benim çağrım buydu.

Ali Bey güvenoyu istiyorum dese, güvenoyu alsa yıl sonuna kadar hiç kimse kendisine hakaretten çekinecektir. Güvenoyu almaz giderseniz, bu tribünler, bir başarısızlıkta herkes ayağa kalkacak ve Fenerbahçe seneye belki de kongre zamanı gelmeden kongre yapacak, gözüküyor ama güvenoyu için kongre yaparsa rahat gidecek. 2024 seçimlerinde adaylar çıkmalıdır, çıkacaktır. Biz de buna destek olacağız. Fenerbahçe hiçbir zaman başkansız kalmaz, kalamaz. 50 bin kongre üyesi var, bunun 15-20 bini başkanlık şartlarını yerine getirebilecek üyelerdir. Fenerbahçe'de benden başka kimse çıkmaz pozisyonunda yürümek yanlıştır. Ali Bey, ya bir kongre yap, güvenoyu için ya da bu konuyu kapat. Aday çıksın, ben kongre yaparım jestlerinden de kendini kurtar. Böyle hem Fenerbahçe'yi hem kendini küçültüyorsun. Hiç kimse çıkmazsa ben adayım.

Kulübün borcu hakkında bir daha yanlış açıklama yaparsanız mahkemeye vereceğim. Namuslu, şerefli ve ahlaklı olsunlar. Doğruyu anlatsınlar. 612 milyon euro diyorlar. Bu kadar mal varlığını kim yaptı? Stada ne kadar para harcadık? Gökten inip oraya konmadı. Topuk Yaylası'nı kim yaptı? Bunları satsan ne kadar para edeceği ortada. Bunları niye konuşmuyorsunuz? Erol Bilecik, Burhan Karaçam yalan söylüyor. Ali Koç da bunlara inanıp konuşuyorsa o da yalan söylüyor. (AA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.