Diyarbakır takımları, 5.hafta maçlarına bugün çıkacak.

Diyarbakır takımları, 5.hafta maçlarına bugün çıkacak.
Futbolda Hafta İçi Mesaisi

 

Lider Diyarbekirspor, Seyrantepe’de Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak.Amedspor ise kendisi gibi zirve adayı olan lider Menemen Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

 

TRT Kürdi’den Çift Dilli Yayın

2.Lig ve 3.Lig’de 5.hafta maçları fikstür gereği bugün oynanacak. 2.Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren iki takım bugün İzmir’in Menemen İlçesi’nde karşılaşacak. 4 haftada 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puan toplayan Amedspor, ilk 4 maçını kazanarak grupta puan kaybetmeyen tek takım olan lider Menemen Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Gözlerin çevrildiği zorlu mücadele TRT Kürdi’den Kürtçe ve Türkçe çift dilli olarak naklen yayınlanacak.

Deniz Yok,Maç Bergama’da

Dün uçakla İzmir’e gidip karayolu ile Bergama ilçesine  geçen Amedspor’da sarı kart cezalısı Deniz Naki forma giyemiyor.Karşılaşma,Menemen Stadı bakımda olduğu için Bergama 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Saat 16.00’da başlayacak maçı Ankara bölgesi hakemi Kadir Sağlam yönetirken, yardımcılıklarını yine Ankara’dan Engin Erdem ve Utku Tunavelioğlu yapacak. 4.hakemlik görevini ise Muğla’dan Ali Akdeniz yerine getirecek.

Liderin Konuğu Tekirdağ’dan

3.Lig 2.Grup’ta ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puanla namağlup şekilde lider durumda yer alan Diyarbekirspor, ilk 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak galibiyetle tanışamayan ligin yeni ekibi Ergene Velimeşespor’la karşılaşacak. Seyrantepe Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak maçta Hatay bölgesi hakemleri görev yapacak. Deniz Kükrek’in düdük çalacağı karşılaşmada Necmi Demir ve Ahmet Deveci yardımcı, Derviş Verimlibağ da 4.hakemlik yapacak.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.