Diyarbakır, "UNİLİG" finallerine ev sahipliği yapacak

Diyarbakır, "UNİLİG" finallerine ev sahipliği yapacak
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından organizasyon edilen, Türkiye Üniversiteler arası "Ünilig" Finalleri Diyarbakır’da gerçekleşecek.

TİGRİS HABER - Diyarbakır, final döneminde 4 bin’e yakın misafir ağırlayacak. Finaller için 3 bin’e yakın sporcu, bin civarında hakem, idareci ve antrenör olmak üzere toplam 4 bin kişi kentte konaklayacak.

turkiye-unilig-2-001.jpeg

Diyarbakır’da düzenlenecek olan Türkiye Üniversiteler arası "ÜNİLİG" Final Şampiyonası öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, beraberindeki heyet, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Beden Eğitimi Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Nasip Özaltaş, Dicle Üniversitesi SKS Daire Başkanı Hacı Cebe ve Diyarbakır Gençlik ve Spor il Müdür Vekili Aydın Çetin katıldı.

turkiye-unilig-1-001.jpeg

Diyarbakır 4000'e yakın kişiyi misafir edecek.

Yapılan görüşmede, tarihi daha sonra belirlenecek olan ÜNİLİG final şampiyonası için yapılavak hazırlıkların detayları için çalışmalar başlatılmasına karar verildi. Türkiye Üniversiteler arası "ÜNİLİG" Final Şampiyonasına katılım sağlayacak 4 bin’e yakın sporcu, hakem, idareci ve antrenörlerin konaklama, ulaşım, tesis yerlerinin ayarlanması hakkın da yapılması gerekenlerde konuşuldu. Ön hazırlıklar yapıldıktan sonra, şampiyonanın tarihi konusunda açıklama yapılacak.

turkiye-unilig-3-001.jpeg

Yapılacak olan Türkiye "ÜNİLİG" final şampiyonasında, Kadın Futbol, Erkek ve Kadın Basketbol, Kadın ve Erkek Voleybol, Kadın ve Erkek Hentbol, Halk oyunları ve Atletizm branşlarında mücadele edilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.