Diyarbakır'da Curling Turnuvası düzenlendi

Diyarbakır'da Curling Turnuvası düzenlendi
Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Diyarbakır Curling İl Temsilciliği tarafından organize edilen, 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma münasebetiyle Floor Curling Turnuvası düzenlendi.

TİGRİS HABER -Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kayapınar Floor Curling Salonu’nda düzenlenen turnuva Gençler ve Yıldızlar kategorisinde düzenlendi. Turnuvada 50 takımdan 120 sporcu mücadele etti.

curling-turnuvasoi-1.jpeg

Yapılan müsabakalar sonunda erkeklerde birinciliği Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu kazanırken ikinci Talaytepe Ortaokulu, üçüncü Muazzez Beran Ortaokulu olmayı başardı. Kızlarda ise, Muazzez Beran Ortaokulu birinci, Özel Akademi Koleji İkinci, Talaytepe Ortaokulu üçüncü oldu. Karmada ise, birinciliği Talaytepe Ortaokulu kazanırken, Piri Reis Ortaokulu ikinciliği kazandı. Dereceye giren takımlara madalya ve kupa verildi.

curling-turnuvasoi-2.jpegDiyarbakır Curling İl Temsilcisi Remziye Kılınçer, etkinliğin amacını şöyle açıkladı;

"Asrın felaketi olarak tarihe geçen 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı unutmadık. Bu turnuva ile onların anısını yaşatmayı amaçladık. Turnuvaya katılan tüm sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin ve Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nuammer Uslu’ya teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.