Diyarbakır’da ( İFET) Mobil ekip hizmeti

Diyarbakır’da ( İFET)  Mobil ekip hizmeti
Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mobil ekip tarafından okullarda yürütülen Çocuk Atletizmi Etkinlikleri, İlkokul Fiziksel Etkinlik Talimatı (İFET) ve Geleneksel Çocuk Oyunları etkinlikleri sene sonuna kadar devam edecek

TİGRİS HABER - Gençlik spor il müdürlüğü Antrenörleri tarafında yapılan İlkokul Fiziksel Etkinlik (İFET) oyunları yarışmalarında başarılı olan, Devlet okullarında ve özel okullarda okuyan ilkokul öğrencilerine 3000’e yakın oyun kart verildi.

Başarılı öğrencilere oyun karttı verilecek

Diyarbakır Gençlik spor il müdürlüğü Okul Sporları 2023-2024 sezonun ilk döneminde başlayan ve yıl sonuna kadar sürecek olan, Fiziksel Etkinlikler yarışmalarına ilkokul öğrencileri katıldı.

diyarbakir-ifet-mobil-ekip-sahada-2.jpgGençlik spor müdürlüğünün Mobil ekipleri tarafından yapılan İlkokul Fiziksel Etkinlik Talimatı (İFET) ve Geleneksel Çocuk oyunları etkinliklerinin ikinci dönem çalışmaları başladı.

Yıl boyunca il ve ilçelerde bulunan devlet ve özel ilkokullarda sene sonunda başarılı olan öğrencilere oyun kartları verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.