Diyarbakırspor' un Santrfor arayışları sürüyor

Diyarbakırspor' un Santrfor arayışları sürüyor
Diyarbakırspor bugün yapacağı ligin zorlu ekiplerinden Hakkâri Zapspor karşılaşmasında mutlak galibiyet hesapları yapıyor. Taraftarın gözleri Yeşil-Kırmızılı takımda ve yeni transferler olacak

TİGRİS HABER - Yeni Santrfor ile anlaşılmadan yollar ayrıldı

Diyarbakırspor devre arası transfer döneminde prensipte anlaşmaya vardığı Tavşanlı linyit spor'un Santrforu Abdulaziz Tanyeri'nin son anda lisansında problem çıkması nedeniyle resmi anlaşmaya varamadı. Sporcu dün tesislerden ayrılmak zorunda kaldı.

Türk, "Tüm maçlarımız artık finaldir"

Diyarbakırspor teknik sorumlusu Faruk Türk, "Bugün zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bizim hedefimiz şampiyonluk, başka bir şansımız yok, tüm maçlar artık final havasındadır. Bugün yapacağımız karşılaşmada yeni aldığımız transfere şans vereceğiz. Bağlar spordan aldığımız 3 sporcu ve daha önce aldığımız 3 sporcu kardeşimizle bu maçı daha iyi oynayıp rahat kazanacağımızı umut ediyorum. Son anda önemli gelişme oldu, bugün bu maçta oynatmayı düşündüğümüz santrfor Abdulaziz Tanyeri'nin kulübü Tavşanlı linyit ile sıkıntı oldu, lisansında yaşanan problem nedeniyle prensipte anlaşmaya vardığımız halde vazgeçtik. Yeni Santrfor arayışımız sürüyor, önümüzdeki haftalarda görüşeceğimiz 2-3 iyi sporcu var, bunun müjdesini önümüzdeki günlerde vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.