Diyar’da Eroğlu Dönemi

Diyar’da Eroğlu Dönemi
Bülent Akan ile yollarını ayıran Diyarbekirspor, teknik direktörlük için Trabzonspor’un eski futbolcularından İskender Eroğlu ile anlaştı. Samsun maçını tribünde izleyen Eroğlu,Payas maçında takımın başında olacak.

Diyarbekirspor’un yeni teknik direktörü İskender Eroğlu oldu. Daha önce 3.Lig’de bazı takımları çalıştıran Eroğlu’nun Samsunspor’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçını izlediği,daha sonra takımın başına geçerek ilk idmana çıktığı ve Pazar günü Payasspor’la oynanan lig karşılaşmasında takımın başında ilk sınavına çıkacağı bildirildi.

Trabzonspor’un eski futbolcularından olan Eroğlu’nun ekibinde yer alan teknik adamların hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Kupa Zaferi Yeni Hava Yarattı

Öte yandan Samsunspor’u 1-0 yenerek kupada tur atlayan Diyarbekirspor’da gözler Pazar günü Payasspor’la oynanacak lig müsabakasına çevrildi. Takımın Samsunspor karşısında ortaya koyduğu iyi futbol, futbolcuların özgüvenini yerine getirdi. Maçtan sonra galibiyet sevincini taraftarlarla paylaşan Yeşil-Kırmızılılar, anlamlı galibiyeti klasik hale gelen selfi pozu ile ölümsüzleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.