Gazeteci Tuncay dünya evine girdi

Gazeteci Tuncay dünya evine girdi
Gazeteci Meyser Tuncay ile Rotinda Işık, düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evine girdi.  Özel bir Salonda yapılan görkemli düğünle dünya evine giren çiftin bu mutlu gününe çok sayıda davetli katıldı.

Diyarbakır’da uzun süredir görev yapan Alman ARD televizyonu muhabiri Meyser Tuncay ile Rotinde Işık dünya evine girdi. Düğün öncesi çiftin nikah töreni yapıldı. Nikahı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Semanur Başgül kıydı.

MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR

Nikah töreninden sonra misafirler sanatçı Ufuk Özel’in seslendirdiği parçalar eşliğinde halay çekti. Takı töreninden sonra gelin ve damat salondan ayrılırken havai fişeklerle uğurlandılar. Düğün sonrası, kısa bir teşekkür konuşması yapan damat Meyser Tuncay ve Gelin Rotinda Işık davetlilere teşekkür ederek, “Öncelikle böylesi anlamlı ve güzel gecemize katılarak, mutluluğumuza mutluluk katan bütün akraba, dost, misafirlerimiz ve yakınlarımıza, en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz. Allah; hepinizden razı olsun. Darısı birbirini seven tüm çiftlerin başına. Bizzat gelemeyip, telefonla mutluluk temennilerini ileten bütün sevdiklerimize de bu hassasiyetlerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

Öte yandan davete katılamayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım telgraf ile mesaj göndererek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Davete katılamayan İstanbul Sanat ve Müzik Dünyasından sanatçılar da düğüne gelemediklerinden dolayı videolu mesaj göndererek çifte mutluluklar dilediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.