Goller Gaffar Okan anısına

Goller Gaffar Okan anısına
24 Ocak 2001 tarihinde suikast sonucu şehit edilen Diyarbakır'ın efsane emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan'ın anısına düzenlenen anma maçında Diyarbekirspor'un unutulmaz futbolcuları bir araya gelerek maç yaptı.

TİGRİS HABER - Takımlar Diyarbakır'ın plakası olan 21 ve Sakarya'nın plakası olan 54 numaralı formaları giydi. Atılan gollerde stadyum skorboard ekranına Ali Gaffar Okkan'ın ismi yansıtıldı.

4e976543-af83-46a0-b206-f7179fcb34a7.jpegDiyarbakırlıların gönlümde taht kuran şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan'ın anısına futbol maçı düzenlendi.

Yeni Diyarbakır Stadyumu'nda yapılan ve 20'şer dakikalık iki devre halinde oynanan maçta Diyarbakırspor'un efsane futbolcularının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Kayapınar Kaymakamı Arif Karaman ve Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü de forma giydi.

7cd883ad-29d2-4aa5-828d-0bf7eea65c5f.jpeg

Büyükşehir Belediyesi ve Güneydoğu Spor Yazarları Derneği işbirliğiyle organize edilen etkinlik öncesinde konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Ali Gaffar Okkan'ın yaptığı hizmetlerle Diyarbakır halkının gönlünde raht kurarak şehir halkının kahramanı haline geldiğine dikkat çektiler.

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz Bay, Ali Gaffar Okkan'ın anısını yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak için bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Desteği için Büyükşehir Belediyesi'ne ve Genel Sekreter Abdullah Çiftçi'ye teşekkür eden Bay, önümüzdeki yıl bu organizasyonu Ali Gaffar Okkan'ın memleketi Sakarya'da yapmayı planladıklarını dile getirdi.

Maç öncesinde stadyumun elektronik ekranında Ali Gaffar Okkan'ın Diyarbakır'a yaptığı hizmetler ve çalışmalarla ilgili kısa bir video yayınlandı. Video sırasında dönemin efsane futbolcuları duygusal anlar yaşadı.
Atılan gollerde elektronik ekrana Ali Gaffar Okkan'ın ismi yansıtıldı ve stadyum hoparlörlerinde ismi anons edildi.(haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.