HÜDAPAR Adayı Dinç, Eğil ve Dicle’de vatandaşlarla bir araya geldi

HÜDAPAR Adayı Dinç, Eğil ve Dicle’de vatandaşlarla bir araya geldi
Eğil ve Dicle ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç: “Halk gerçekten vicdanlı merhametli idareciler istiyor.

TİGRİS HABER - Eğil ve Dicle ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç: “Halk gerçekten vicdanlı merhametli idareciler istiyor. Halk, memleketin hakkına, hukukuna riayet eden kişileri istiyor. Bu konuda da Allah’a hamdolsun bize yoğun bir teveccüh var. Siz de gönül rahatlığıyla oyunuzu HÜDA PAR’a verebilirsiniz.” dedi.

TİGRİS HABER- HÜDA PAR’ın Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Milletvekili Faruk Dinç, seçim çalışmaları kapsamında Eğil ve Dicle ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Eğil ilçesine gelen Dinç, burada HÜDA PAR Eğil İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Ardından HÜDA PAR Eğil Belediye Başkan Adayı Ali Durgunsu ve HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, birlikte Eğil esnafını ziyaret etti.
Dinç, Daha önce Diyarbakır’da HÜDA PAR İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu ve Dicleli olduğunu, Diyarbakır’ı çok iyi bildiğini belirtti.

“Belediyenin kaynakları imkânları gereği gibi kullanılırsa hiçbir faize gerek kalmaz”
Parti yönetimi tarafından aday gösterildiğini ve kendi memleketine hizmet etmekten memnuniyet duyacağını dile getiren Dinç, “Hepimiz genelde adaletsizlikten şikâyet ediyoruz. Mesela Köyün suyu yok, kilit taşları bir yerde var bir yerde yok. Bunlar hepsi aslında adaletsizliktendir. Yollarda çukurlar var, gençlerimizin çoğu işsiz” dedi.

Mevcut belediye yönetiminde herkes şikayetçi!

Mevcut belediye yönetimi ve idarecilerden çoğu kişinin şikâyetçi olduğunu vurgulayan Dinç, “Halk gerçekten vicdanlı merhametli idareciler istiyor. Halk, memleketin hakkına, hukukuna riayet eden kişileri istiyor. Bu konuda da Allah’a hamdolsun bize yoğun bir teveccüh var. Sizde gönül rahatlığıyla oyunuzu HÜDA PAR’a verebilirsiniz.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.