İmamoğlu, Fatih’i gözüne kestirdi

İmamoğlu, Fatih’i gözüne kestirdi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat, ilçe turunda Fatihliler tarafından coşkuyla karşılandı.

TİGRİS HABER - İmamoğlu, “İhmali en çok da Fatih yaşadı; sokakları, caddeleri, meydanları… Beyazıt Meydanı'nın eski halini biliyorsunuz değil mi? Şimdi pırıl pırıl bir Beyazıt Meydanımız var. Bakın Sarayburnu… Çöplük çöplük 15 yıldır. Ve biz, Sarayburnu'nda İstanbul'un en güzel biblolarından biri gibi bir köşe yaptık. Şimdi Mart’ın ortasında, pırlanta gibi Eminönü Meydanı geliyor Eminönü Meydanı. Pırlanta gibi” diye konuştu.

imamogl-fatihi-gozune-kestiridi-1.jpeg

“İşimiz tabii ki kolay değil, çok çalışacağız” diyen İmamoğlu, konuşmasını özetle sözlerle noktaladı: “Sevgili Fatihliler, çok çalışmaya hazır mıyız? Fatih'te Mahir Başkan'a oy vermeye hazır mıyız? Herkes Mahir Bey'i komşularına anlatacak; var mıyız? Ben, kardeşime kefilim arkadaş. Ahlakına, insan sevgisine kefilim. Oylarınız Mahir Başkan'a. Yetmez. İlçe meclisine oylarınızı istiyoruz. E ben de oylarınızı istiyorum. İstanbul mücadelesinde partimizin faaliyetlerine katılan partililerimiz var, biliyorum. Biz neye talibiz? İstanbul'un güçlü ittifakına talibiz. Bu şehrin her siyasi düşüncesine talibiz. Biz, herkesi çok seviyoruz. Niye biliyor musunuz? Biz, insanı insan olduğu için seviyoruz. Yaradan’dan ötürü seviyoruz sizleri. Bu kadar net. Bunu onlar anlayamaz. Ben bu şehrin her inancını seviyorum. Her etnik kökenini seviyorum. Her siyasi görüşümü seviyorum. Onun için diyorum, ‘Allah'ım beni bu şehri çocuklarına mahcup etme. İçinizden şöyle bir ses gelsin. ‘Tam yol ileri’ kardeşim. Tam yol ileri İstanbul. Tam yol ileri Fatih. Yolumuz açık olsun. Her şey çok güzel olacak.”

imamogl-fatihi-gozune-kestiridi-3.jpeg

Polat: 31 Mart’ta nehir oluruz, fırtına oluruz geliriz arkadaşlar

Buluşmada ilk konuşmayı yapan Polat da Fatihlilere, “Siz Anadolu’nun has evlatlarına böyle destek verdikçe, Trabzon'dan bir Ekrem İmamoğlu çıkar gelir, yıkılmış İstanbul'u tekrar ayağa kaldırır arkadaşlar. Erzincan'dan da Mahir Polat gelip, yıkılmış Fatih’i ayağa kaldırır; 31 Mart'ta nehir oluruz, fırtına oluruz geliriz arkadaşlar. Bu çaresizlikle halkı yalnız bırakmayız. Burayı kurtarırız. Vatanı kurtarırız. Ülkeyi kurtarırız arkadaşlar. Bizi yalnız bırakmayın. Çok teşekkür ediyorum. 80 gündür Fatih’in sokaklarını dolaşıyoruz. 40 gün daha dolaşacağız. 31 Mart'ta Fatih'i de alacağız, İstanbul'u da alacağız arkadaşlar” sözleriyle seslendi. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.