İstikrarın adı Bağlar Belediyespor

İstikrarın adı Bağlar Belediyespor
Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden birçok takım çeşitli nedenlerle ya ligden çekildi, ya da küme düştü ve kapandı. Uzun yıllardır Diyarbakır’ı bu ligde başarıyla temsil eden Bağlar Belediyespor ise istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekiyor.

TİGRİS HABER - Kulüp Başkanı Hüseyin Demir’e göre kalıcı hale gelen bu başarılı grafiğin en büyük nedeni büyük paralar harcayıp kulübü borçlandırmak yerine bölgenin yetenekli gençlerini takıma kazandırmaları. Demir,”Ne yaptığını bilen bir kulübüz. İstikrarlı hale gelmemizin mimarı da Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’dur. Küçük paralarla büyük işler başarıyoruz” dedi.

Büyük rakamlar harcanıyor

BAL Ligi’nin maliyetinin yıllar geçtikçe arttığını belirten Başkan Demir,”Akıllara durgunluk veren rakamlar veriliyor. Bu şekilde kulüplerin yaşaması imkansız. Zaten bu kadar para harcayıp başarılı olamayanlar çöküş yaşıyor. Biz onların bir futbolcuya verdiği para ile tüm takımı kuruyoruz. Sonuç olarak sahada başarılı oluyoruz. Gençlerimize şans ve imkan tanımış oluyoruz. Bir çok oyuncumuz üst liglere gitti. Bu sezon da öyle bir takım kurduk. Hocalarımız büyük emek veriyor. Bağlar Belediyespor’u istikrar abidesi bir kulüp haline getirdiğimiz için mutluyuz” dedi. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.