‘Kötü Oynadık’

‘Kötü Oynadık’
‘Kötü Oynadık’

 

 

Amedspor teknik sorumlusu Sertaç Küçükbayrak,Tepecikspor maçında hedeflerine yakışmayacak derecede kötü futbol oynadıklarını söyledi. Küçükbayrak,”Bu şartlarda 1 puan iyi sonuç” dedi.

 

 ‘Kazanmayı Hak Etmedik’

2.Lig Beyaz Grup’ta Büyükçekmece Tepecikspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Amedspor’da teknik heyet takımın performansından memnun kalmadı. Amedspor teknik sorumlusu Sertaç Küçükbayrak,Tepecikspor maçında hedeflerine yakışmayacak derecede kötü futbol oynadıklarını söyledi. Küçükbayrak,”Buraya kazanmak için gelmiştik ama 1 puanla döndük. Kazanmayı hak eden bir futbol oynayamadık. Bize yakışmayan bir görüntü sergiledik. Mağlup olabilirdik. Bu nedenle 1 puan iyi sonuç” dedi.

 

Bu Hafta Rakip Zonguldak

Amedspor,yenilmezlik ünvanını devam ettirirken ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Amedspor,9 puanın 5’ini deplasmanda kazandı.

9 Ekim Pazar günü Seyrantepe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçta Zonguldak Kömürspor’la karşılaşacak olan Amedspor’da 6 maçlık cezasını tamamlayan Abdullah Çetin bu maçta forma giyebilecek.

 

Haber :Saffet Azbay

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.