Rövanş Maçı Yeni Stadyumda

Rövanş Maçı Yeni Stadyumda
Diyarbekirspor, maçın 16.00’dan saat 19.00’a alınması için TFF’ye başvurdu.

 

Diyarbekirspor ile Tire 1922 arasında Salı günü oynanacak Play-Off yarı final rövanş maçı Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın talimatı ile TFF tarafından yeni Diyarbakır stadına alındı. Diyarbekirspor, maçın 16.00’dan saat 19.00’a alınması için TFF’ye başvurdu.

Tepkiler Sonuç Verdi,Bakan Jest Yaptı

Daha önce 15 Mayıs Salı günü Seyrantepe Stadı’nda oynanacağı açıklanan Diyarbekirspor-Tire 1922 Play-Off yarı final rövanş karşılaşması sürpriz bir kararla, yeni hizmete giren 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak. Maçın Seyrantepe’de oynanacak olması kentteki spor kamuoyu ve taraftarların tepkisini çekmişti. Önceki gün Fenerbahçe ile TM Akhisarspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası finali ile hizmete giren yeni stadın açılışına katılan Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bu konudaki talebi  TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e iletti. Bu gelişme üzerine Diyarbekirspor- Tire 1922 maçı yeni stada alındı.

 

Maç Saatinde Anlaşmazlık Yapıldı

Maçın yeni stada alındığı bilgisi TFF resmi internet sitesinde de paylaşıldı. Ancak maç saatinin 16.00 olarak ifade edilmesi Diyarbekirspor’un itirazına neden oldu. Yeşil-Kırmızılı kulüp, maçın oynanacağı gün olan Salı gününün mesai ve çalışma günü olduğuna dikkat çekerek dün Tire’de oynadıkları Play-Off ilk maçı gibi bu maçın da saat 19.00’a alınmasını istedi. Passolig’ten dolayı kupa finalini izleyemeyen binlerce Diyarbakırlının yeni stadı görmek istediğini,bu yüzden maçın gece oynanması gerektiğini belirten Diyarbekirspor, TFF’den gelecek haberi bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.