Süper Lig, süper kupa için erteleniyor

Süper Lig, süper kupa için erteleniyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 32'nci haftasından itibaren oynanacak olan maçların Süper Kupa sebebiyle birer hafta kayırıldığını açıkladı.

TİGRİS HABER - Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıklamıştı. Bu kararın ardından Süper Lig'de 5, 6, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanması planlanan 32'nci hafta maçlarının ve kalan diğer haftaların birer hafta kayrıldığı belirtildi. Yeni takvimin ardından Süper Lig'de 2023-24 sezonu 26 Mayıs'ta sona erecek. Öte yandan kulüplerin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcuların finalde oynatabilmelerine karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"7 Nisan 2024 tarihinde oynanmasına karar verilen Turkcell Süper Kupa müsabakası nedeniyle;

Trendyol Süper Lig'in 5, 6, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanması planlanan 32. haftadan itibaren birer hafta kaydırılarak 26 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanmasına, Turkcell Süper Kupa müsabakasında takvim değişikliği nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesinin bu maçta uygulanmamasına ve kulüplerin transfer ettiği futbolcuları finalde oynatabilmelerine karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Kaynak:AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.