Taraftarların Talebi Var

Taraftarların Talebi Var
Diyarbekirspor’un 11 Mayıs Cuma günü Tire 1922 ile deplasmanda yapacağı Play-Off yarı final ilk maçı saat 19.00’da başlayacak.

 

Yeşil-Kırmızılı taraftarlar, 14 Mayıs Salı günü Diyarbakır’da yapılacak rövanş maçının yeni statta gece oynanmasını istiyor.

 

 

3.Lig 2.Grup’ta Play-Off’a kalan Diyarbekirspor’un yarı finalde Tire 1922 ile yapacağı maçların programı belli oldu. İki takım arasındaki ilk maç 11 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Tire Stadı’nda oynanacak. TFF, 14 Mayıs Salı günü Diyarbakır’da yapılacak rövanş maçının yerini Seyrantepe Stadı ve saatini de 16.00 olarak ilan etti. Ancak Diyarbekirsporlu taraftarlar, rövanş maçının 33 bin seyirci kapasiteli yeni Diyarbakır stadında oynamasını istiyor.

“Yeni Statta Gece Maçı Olmalı”

Yönetime ve yetkililere seslenen taraftarlar,”Bu stat Diyarbakır için açıldı. O halde bu kadar kritik olan rövanş maçını orada oynamalıyız. Maç Salı günü gündüz oynanırsa hafta içi olduğu için takım taraftar desteğinden mahrum kalır. Ancak yeni statta gece maçı olursa büyük bir taraftar desteği olur. Bu talebimizin değerlendirilmesini istiyoruz. Yönetim ve ilgili kurumlar gerekeni yapmalıdır” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.