Türkiye finallerinde Diyarbakır'ı temsil edecek

Türkiye finallerinde Diyarbakır'ı temsil edecek
Diyarbakırlı merkez Kayapınar Şehit Şehmus Karakut Ortaokulu futbol takımı, Batman'da düzenlenen bölge şampiyonasında elde ettiği başarılarla, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - İl birincisi olarak Batman'daki bölge futbol şampiyonasına katılan Kayapınar Şehit Şehmus Karakut Ortaokulu, burada da şampiyonluğa uzandı. Mardin Cumhuriyet Ortaokulu futbol takımını 5-2 ve Siirt Fevzi Çakmak Ortaokulu futbol takımını da 4-0 gibi farklı skorlarla geçen Şehit Şehmus Karakut Ortaokulu futbol takımı, kayıpsız bir şekilde şampiyon oldu. Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan Şehit Şehmus Karakut Ortaokulu'nun başarısı Diyarbakır kent merkezindeki sporseverler arasında büyük yankı uyandırdı.

turkiye-finallerinde-diyarbakiri-temsil-edecekler-2.jpg

"Büyük Başarı Kazandık"

Okulun beden eğitimi öğretmeni ve takımın çalıştırıcısı Bekir Ekin, Diyarbakır adına büyük bir başarıya imza atmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Oyuncularımla gurur duyuyorum. Büyük bir başarıya imza attılar. Bize destek olan okul müdürümüz Murat Alpboğa, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor. Bu başarıyı Diyarbakır ve Kayapınar halkına armağan ediyoruz. Türkiye finalleri çok önemli. Diyarbakır'ı ve bölgeyi temsil edeceğiz. Herkesin desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.