Twitter listelerini anasayfada görebileceğiz

Twitter listelerini anasayfada görebileceğiz
Şu anda, ana sayfa akışında yalnızca "sizin için" ve "takip edilenler" seçenekleri bulunuyor, ancak bu güncelleme ile birlikte listeler de bu seçenekler arasına katılacak.

TİGRİS HABER - X, eski adıyla Twitter, ana sayfa akışına yeni bir güncelleme eklemek için listeler özelliği üzerinde çalışıyor. Bu güncelleme sayesinde artık oluşturulan listeler ana sayfa akışında görüntülenebilecek. Listeler, X'in en popüler özelliklerinden biri olarak kabul edilir ve yakın gelecekte ana sayfa akışına eklenmeleri bekleniyor.

Şu anda, ana sayfa akışında yalnızca "sizin için" ve "takip edilenler" seçenekleri bulunuyor, ancak bu güncelleme ile birlikte listeler de bu seçenekler arasına katılacak.

Elon Musk, geçtiğimiz haftalarda listelerin görüntülendiği XPro, yani eski adıyla TweetDeck'i Premium üyelere özel olarak güncelledi. Bu sayede kullanıcılar, listelerine ekledikleri hesapların gönderilerini anlık olarak takip edebiliyorlar.

X'in üzerinde çalıştığı bu özellik, mobil ve PC cihazlarında platform üzerinde ana sayfa akışında listelerin görüntülenmesine olanak tanıyacak. Ancak, özelliğin Premium abonelerine özel olup olmayacağı henüz net değil.

Twitter'da Listeler ne işe yarar?

Twitter'da takip edip etmediğiniz her kesi listeler kısmında oluşturduğunuz ve adını sizin koyduğunuz gruplara yerleştirebiliyorsunuz. Örneğin Dış Basın, Yerel Basın, Ulusal Basın, Teknoloji, Oyun, Crypto Para, Yazarlar, Gazeteciler gibi listeler oluşturup bu listelere istediğiniz kadar Twitter hesabını ekleyebilirsiniz. Böylece Anasayfanız kadar dağınık alakasız olmayan, istediğiniz zaman bakacağınız gruplar oluşturmuş olursunuz.

Üstelik bu listeleri yaparken "gizli" seçeneğini eklerseniz, listeye eklediğiniz hesaplar bunu bilmezler.

Pek çok kişi takip etmek istemediği kişileri oluşturduğu listelere ekleyerek twitlerini okumayı tercih edebiliyor. (Tigris Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.