Yolspor kaldı, Bağlar baraja

Yolspor kaldı, Bağlar baraja
BAL 1.Grup’ta yer alan Diyarbakır takımlarından Yolspor, bitime iki hafta kala gelecek sezon da bu ligde mücadele etmeye hak kazandı. Bağlar Belediyespor ise Süper Amatör Şampiyonu ile baraj maçı oynayacak.

BAL 1.Grup’ta sezonun tamamlanmasına iki hafta kala Diyarbakır takımlarının akıbeti belli oldu.

Yolspor, gelecek sezon da BAL’da

Bağlar Belediyespor’un 6 puan önünde yer alan Yolspor, rakibini iki maçta da yenip averaj üstünlüğüne sahip olduğu için ligde kalmayı garantiledi. Statü gereği Diyarbakır takımlarından puanı fazla olan ligde kalırken, puanı az olan baraj maçı oynayacak. Bu durumda Bağlar Belediyespor’un Süper Amatör Lig şampiyonu ile BAL’da kalma/BAL’a yükselme baraj maçı oynaması kesinleşti.

Gözler süper amatörde

Süper Amatör Futbol Ligi’nde sezonun tamamlanmasına 4 hafta kaldı. Mezopotamyaspor 1 puan farkla lider, Erganispor 1 puan farkla ikinci sırada. Bu iki takımdan ligi şampiyon tamamlayacak takım Bağlar Belediyespor’un baraj maçında rakibi olacak. Baraj maçı, Nisan ayı içinde oynanacak. Baraj maçını kazanan takım gelecek sezon BAL’da Diyarbakır’ı temsil eden ikinci takım olacak.

BAL 1.Grup’ta Ağrı 1970, sezonun tamamlanmasına iki hafta kala şampiyonluğunu garantiledi. Ağrı 1970,3.Lig’e çıkmak için Play-Off maçı oynamaya hak kazandı.

Ağrıspor, 3.Lig yolunda

 TFF’nin belirleyeceği tarafsız sahada tek maç üzerinde oynanacak Play-Off finalinde Ağrı 1970’in rakibi BAL 2.Grup şampiyonu olacak. BAL 2.Grup’ta Adıyaman 1954 ve 62 Pertekspor (Dersimspor 62) şampiyonluk için çekişiyor. Bu iki takımdan şampiyon olan takım Ağrı 1970’in rakibi olacak. Play-Off finalini kazanan takım 3.Lig’e çıkacak. Kaybeden takım ise 3.Grup-4.Grup eşleşmesinin kaybedeni ile TFF’nin belirleyeceği tarafsız sahada Play-Off maçı oynayacak ve kazanan takım 3.Lig’e yükselecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.