YSP’den, Diyarbakır’da büyük konvoy

YSP’den, Diyarbakır’da büyük konvoy
Yeşil Sol Parti Diyarbakır’da 500 araçlık konvoy ile kent merkezinde büyük ilgi ve coşkuyla karşılanırken, yarın İstasyon Meydanı’nda yapılacak mitinge de çağrıda bulunuldu.

TİGRİS HABER - Yeşiller Sol ve Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Diyarbakır merkez ilçelerinde 500 araçlık konvoy gerçekleştirdi. Konvoya Yeşil Sol Parti Diyarbakır milletvekili adayları katıldı. Konvoy ilk olarak Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bulunan Stadyum önünde toplandı. Ardından Bağlar, Yenişehir ve Sur ilçelerinde devam etti.

Adaylar yol boyu halkı selamladı

Konvoyun izlediği yollar boyunca seçim otobüsü üzerinde bulunan Diyarbakır milletvekili adayları halkı zafer işareti ile selamladı. Yolda konvoyu gören araçlar da sık sık korna çalarken özellikle kadınlar, çocuklar ve yaşlılar evlerinin balkonlarından zafer işareti yapıp öpücükler gönderdi.

Trafik lambasında bekleyen CHP’liler de konvoya zafer işareti yaptı. Konvoyu renklendiren görüntülerden biri de çocukların bisikletlere binip tüm konvoy boyunca bayraklarla ve zafer işaretleriyle takip etmesi oldu.

Miting yarın İstasyon meydanında gerçekleşecek

Yine konvoy yol boyunca Yeşil Sol Parti’nin yarın İstasyon Meydanı’nda saat 13.00’te gerçekleştireceği mitinge katılım çağrısında bulunuldu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.