Ahlâtlı engelliler Çanakkale’yi gezdi

Ahlâtlı engelliler Çanakkale’yi gezdi
Ahlat Kaymakamlığı ve Ahlat Engellilerle El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumlarla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen proje çerçevesinde ilçedeki engelliler Çanakkale’yi gezdi.

TİGRİS HABER - Ahlat Engellilerle El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yürütücülüğü yapılan “Engelleri Birlikte Aşıyoruz” çerçevesinde annelerinin refakatinde Çanakkale gezisine götürülen engelli bireyler; Rumeli Mecidiye Tabyaları ve Koca Seyit Anıtı’nı, Şahindere Şehitliği’ni, Şehitler Abidesi’ni, 57. Alay Şehitliği, Conk Bayırı ve Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’ni gezdiler.

Yapılan gezi hakkında açıklamada bulunan Ahlat Engellilerle El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Neslihan Akdemir, “Projemiz İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumlarla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı. Ahlat Kaymakamlığımızla ortak bir çalışmamızdı. Burada olmaktan çok mutluyuz. Bu projeyi yürütmekten çok gururluyuz. Engellilerimizde çok duygulandılar. Çünkü çok tarihi bir noktadayız. Ahlat Kaymakamlığımıza, İçişleri Bakanlığımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.(İHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.