AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatında istifa şoku!

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatında istifa şoku!
Son dakika: Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak, 22 Şubat tarihinde yapılacak kongrede aday olmayacağını açıkladı.

TİGRİS HABER - AK Parti Genel Merkezi, geçtiğimiz yıl Bağlar, Bismil, Çınar, Dicle, Ergani, Hani, Hazro, Kayapınar, Kulp, Lice, Silvan ve Yenişehir ilçe başkanlarının istifasını istemiş, İlçe başkanları istifa etmişti. Genel Merkez, Ak Parti Diyarbakır İl Kongresine sayılı günler kala mevcut İl Başkanı Serdar Budak’ında istifasını istedi.

Budak yazılı açıklama yaptı

Budak yaptığı yazılı açıklamada, “Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucu 7. Olağan Kongrede aday olmama kararı almış bulunmaktayım. Bu kutlu yolda, bu hak dava yolunda Diyarbakır’ımızda yapılacak olan kongreye kadar görevimin başında olup, kongre ile birlikte görevi başka bir dava arkadaşıma devredeceğim. Bugüne kadar bizlere öncü olan Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan’a bizlere teveccühlerinden dolayı şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Yine her daim bizlere destek olan genel merkez teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’e bölge koordinatörümüz Abdullah Ağralı’ya, İl koordinatörümüze, milletvekillerimize, ilçe belediye başkanlarımıza, teşkilatlarımıza ve Ak Partimizin kaderini ülkemizin kaderi bilen kadir şinas Diyarbakırlı hemşerime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum