Ak Parti Yenişehir İlçe teşkilatında revizyon krizi

Ak Parti Yenişehir İlçe teşkilatında revizyon krizi
Diyarbakır’da, Ak Parti Yenişehir İlçe örgütünde 4 başkan yardımcısının görev yeri değişti.

TİGRİS HABER- Görev yerleri değiştirilen başkan yardımcıları ile 8 yönetim kurulu üyesinin istifa edeceği iddia edildi. İlçe Başkanı Nupelda Kaya, Genel merkezin bilgisi dahilinde revizyonların yapıldığını söyledi.

Yaklaşık 6 ay önce AK Parti Genel Merkez tarafından Kadın Kolları Kotasından Yenişehir İlçe Başkanlığına atanan AK Parti İl Kadın Kolları eski Başkan Yardımcısı Nupel Kaya’nın yönetiminde yer alan 4 başkan yardımcısının görev yeri değişti.  AK Parti Yenişehir İlçe teşkilatında yapılan revizyonlar parti içinde tartışmalara neden oldu. İddiaya göre, İlçe başkan yardımcılarının verimli çalışmadığı, görev değişikliğinin bu nedenle yapıldığı öğrenildi. 

İstifa eden yok

Konuyla ilgili Tigris Haber’e konuşan Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Nupelda Kaya, yürütmede birkaç revize yaptıklarını doğrulayarak, “Yürütmede bazılarının yerleri değiştirildi.  Yürütmede yer almayan ve istifa eden varsa da bize bildirilmedi. Biz, verim alamadığımız bazı yerlerde Genel merkezimiz ve İl örgütümüzün bilgisi dahilinde revizeler yaptık. Buda çok normal bir şey. Şuana kadar elimize ulaşan herhangi bir istifa yok” dedi.

Kurumlara özel danışmanını götürüyor iddiası

İsmini vermek istemeyen bir yönetici ise, “Başkan yardımcıları ve yürütmede yer alan 11 arkadaşımızla birlikte bir açıklama yapıp yönetimden istifa edeceğimizi kamuoyuna duyuracağız. Nupelda Kaya ile sorun yaşamamızın nedeni kendi uygulamalarıdır. Örneğin İlçe başkanı bir kuruma gittiğinde başkan yardımcıları ile değil, özel danışmanını götürüyordu. Bu durum parti içinde tepkilere neden olmuştu” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.