Amedspor Başkanı Nahit Eren amatör spor camiasıyla iftarda buluştu

Amedspor Başkanı Nahit Eren amatör spor camiasıyla iftarda buluştu
Amedspor Kulüp Başkanı Nahit Eren, Diyarbakır ASKF, TÜFAD ile Futbol il Temsilciliğinin düzenlediği iftar programında amatör spor camiasıyla bir araya geldi.

Şehmus KIZILASLAN

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalayan, Amedspor Kulüp Başkanı Nahit Eren, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen iftar programına katılarak Diyarbakır spor camiasıyla aynı sofrada buluştu.

Diyarbakır’daki amatör spor kulüplerinin başkanları, antrenörler ve spor adamlarının katıldığı programda sporun gelişimi ve amatör kulüplerin durumu üzerine sohbetler gerçekleştirildi. İftar programı, Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF, TÜFAD ile Türkiye Futbol Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği’nin katkılarıyla organize edildi.

73cf3dc5-4aec-4b7a-9d76-7c08f84430c6-1.jpg

Birlik ve dayanışma mesajı

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada spor camiasının temsilcileri, Diyarbakır’da sporun gelişmesi ve gençlerin spora yönlendirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu.

İftar programı, katılımcıların sohbet etmesi ve hatıra fotoğrafları çekilmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.