Amedspor lideri devirdi

Amedspor lideri devirdi
Diyarbakır temsilcisi Amedspor deplasmanda karşılaştığı lider Pendikspor’u 3-0 yenerek zirve yarışında önemli bir galibiyet elde etti. Diyarbekirspor ise evinde Sarıyerspor’u 3-1 yendi.

TİGRİS HABER- TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor 20. Hafta maçında ilk yarının son maçında lider Pendikspor’a konuk oldu. Maça etkili başlayan Amedspor 36. Dakikada Mervan Çelik’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın başlama düdüğü ile arzulu bir futbol sergileyen Amedspor 49. Dakikada Mehmet Alaeddinoğlu’nun penaltından attığı golle 2-0 öne geçti. Penaltıya neden olan Pendikspor’lu Erman Bulucu kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

2. sıraya yükseldi

Maça etkili başlayan Amedspor Mervan Çelik ile 62. Dakikada 3 golü buldu. Bu galibiyetle Amedspor puanını 28’e çıkartarak 2. Sıraya yükselirken, Lider Pendikspor ise 39 puanda kaldı.

Öte yandan kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Diyarbekirspor ise Sarıyerspor’u konuk etti. Karşılaşmadan Diyarbekirspor 2-1 galip ayrıldı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum