Amedspor yönetimi yarın önemli bir ziyaret gerçekleştirecek
Özel ;Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Amedspor Kulüp Başkanı Nahit Eren ve yönetim kurulu üyelerinin, yarın (Pazartesi) TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile önemli bir görüşme gerçekleştirmesi planlanıyor.
Ağır Cezalar sonrası TFF ziyareti
Yeşil Kırmızılı ekip, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Adana Demirspor karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle kulübe 802 bin TL para cezası, Kulüp Başkanı Nahit Eren’e ise 15 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı. Bu ceza nedeniyle söz konusu karşılaşmayı tribünden takip edemeyen Başkan Eren, Pendikspor deplasmanını da İstanbul’da takımın konakladığı otelde televizyondan izlemek zorunda kalmıştı.
Karşılaşmanın ardından İstanbul’da kalan Amedspor Kulüp Başkanı Nahit Eren ve yönetimi, TFF ziyareti için İstanbul’da kalacağı öğrenildi.
Eren Tigris Haber’e Konuştu; "Kulübümüzü ilgilendiren önemli başlıklar var”
Ziyaretin kulüp adına büyük önem taşıdığını belirten Başkan Nahit Eren, Tigris Haber’e şunları söyledi.
“ Yarın Pazartesi günü yönetim kurulumuz ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu’na bir ziyaret gerçekleştireceğiz. Kulübümüzü yakından ilgilendiren birçok başlıkta önemli görüşmeler yapacağız.” Dedi
Görüşmelerde özellikle Diyarbakır’a planlanan modern spor kompleksleri, kazandırılması adına başlatılan projelerini de yer aldığını bir çok önemli konularında konuşulacağını belirten, Eren: Bu proje, altyapımızı güçlendirmek ve sporun gelişimine katkı sunmak adına özellikle Bölgemize, kulübümüze ve şehrimize kazandırmak için son derece önemli olan bu projenin hayata geçirilmesi için çalışmalarında hazır olduğunu belirtti.
“Gezici Store projesi yolda”
Kulüp gelirlerini artırmaya yönelik çalışmalara da değinen Başkan Eren, taraftarı yakından ilgilendiren bir projeyi de hayata geçirecekleri büyük bir gezici store mağazası projesi çalışmalarının başlayacağı ve En kısa sürede halkımızla buluşturacakları müjdesini veren Eren "Taraftarımızın kulübüne daha kolay ulaşmasını sağlayacağız.” dedi





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.