Asılı bulunan Abdülbaki’nin fahri imamı serbest bırakıldı

Asılı bulunan Abdülbaki’nin fahri imamı serbest bırakıldı
Urfa'da 12 yaşındaki Abdulbaki'nin şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada gözaltına alınan kaçak medresedeki Kur’an kursuna giden öğrencilerden sorumlu fahri imam A.P. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

TİGRİS HABER - Urfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan ailesi tarafından gönderildiği kaçak medresenin yakınlarında ölü bulunan 12 yaşındaki Abdulbaki Dadak'ın şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alınan kurstaki öğrencilerden sorumlu fahri imam A.P. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

A.P. ifadesinde Abdulbaki'nin olay günü de okula gitmediğini belirterek, “Olay günü kursun kamera kayıtlarının incelediklerinde Abdulbaki D. sabah namazını kıldıktan sonra 05.18’de dışarı çıkıyor. O anlar kamera kayıtlarında mevcuttur. O gün okula da gitmemiş bunun üzerine aileye haber verdik. Başka bir sıkıntısı yoktu” dedi.

Ne olmuştu

Ceylanpınar ilçesinde yaşayan ailesi tarafından, Eyyübiye ilçesi Beşat Mahallesi'nde dini eğitim verilen özel bir kursa yollandığı belirtilen Abdülbaki D.'den, salı günü haber alamayan yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Başlatılan aramalarda, çarşamba günü Abdülbaki D., dini eğitim gördüğü yerin yakınındaki Beşat Mahallesi'ndeki bir ahırda asılı bulundu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.