Bakan Akar Şırnak’ta konuştu: Biz kardeşiz

Bakan Akar Şırnak’ta konuştu: Biz kardeşiz
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Şırnak’a gitti. Vatandaşlarla bir araya gelen Bakar Akar, “Biz kardeşiz” dedi.

TİGRİS HABER- Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile 23. Piyade Tümen Komutanlığındaki denetleme ve incelemelerinin ardından Şırnak Valiliğine geçti.

Vatandaşlarla bir araya geldi

Vali Ali Hamza Pehlivan’dan çalışmalara ilişkin bilgi alan Akar, daha sonra komutanlarla birlikte kent merkezinde gezerek esnafla sohbet etti. Ana caddedeki iş yerlerine giren, çalışanlarla tek tek konuşan Akar ve TSK komuta kademesine esnaf hem sağlanan güven ortamından hem de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti. Akar ve komutanlar, daha sonra bir çay ocağında çok sayıda vatandaşla bir araya geldi.

Devlet sizin için var

Vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Akar, "Şırnaklı hemşerilerimizin hem terörle mücadele hem de hayatın kontrollü normalleşmesi konularındaki başarılarından dolayı gurur duyuyoruz. Gelinen nokta çok önemli. Devlet sizin için var. Asker, sivil buradaki kardeşlerimizin rahatı, huzuru için var. Bunun için çalışıyoruz. Geriye kalan teröristlerin birtakım artıkları var. Onlar da çok kısa sürede bitecek." diye konuştu.

Biz kardeşiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şırnak’a olan ilgisinin bilindiğini vurgulayan Akar, "Birlik, bütünlük esas. Biz kardeşiz. Binlerce yıllık tarihimiz ve ileriye doğru omuz omuza yapacağımız bir sürü işimiz var. Bunu da gerçekleştireceğiz." dedi.

Sohbet sonrasında çay ocağından ayrılan Akar ve komutanları vatandaşlar, "Şırnak sizinle gurur duyuyor" sloganlarıyla uğurladı.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.