Bakkal: Amed halkına verdiğimiz sözü tuttuk

Bakkal: Amed halkına verdiğimiz sözü tuttuk
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta 81 puanla sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Trendyol 1’nci Lige yükselen Amedspor’da keyifler yerinde. Yeşil Kırmızılı ekip teknik direktörü Mesut Bakkal ve sporcular Cuma gününe kadar izne ayrıldı.

Şehmus Kızılaslan - Özel Haber

TİGRİS HABER - Amedspor’a 2023-2024 sezonunda şampiyonluk yaşatan başarılı Teknik Direktör Mesut Bakkal, takımın başına geldiği zaman ligde 7 puan geriden aldığı takımı, şampiyon yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını söyledi

mezut-bakkal-sampitonluk-sozu.jpeg

Tigris Haber aracılığı ile yeşil kırmızılı taraftara mesaj gönderen Bakkal, 2023-2024 Sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak,Trenyol 1’nci lige yükselmenin keyfini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bakkal, “Takımın başına geldiğimden bugüne kadar bu takım çok iyi oyuncu grubundan kurulu olduğunu bu takım bu sene şampiyon olacağını her zaman ifade etmiştim. Biz Amed Halkına Amedspor’un vefakâr ve cefakâr muhteşem taraftarlarımıza ve rahmet eden Şeyhmus Özer kaptanımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik, şampiyonluk kupasını kazandık” dedi.

amedspor-58.jpg

İkinci yarıda takımın başına gelirken 7 puan geriden başladığını hatırlatan Bakkal, şöyle konuştu: "Takımın başına geldiğimizde 7 puan geride olan Amedspor takımı, belki de bazı kimselere bu takımın şampiyon olacağını bile düşünmediler. Ama ben ve ekibim, sporcularımız ve yönetimin olarak biz bu takımın ne şartlarlar olursa olsun Şampiyon olacağımıza inandık ve özlenen 11 yıllık Şampiyonluk kupasını söz verdiğimiz gibi başta bize inanan ve güvenen yönetim kuruluna, Amed halkımıza ve her zaman bizi yalnız bırakmayan her zaman her yerde desteklerini esirgemeyen taraftarımıza hediye ediyoruz.“

Ligin ikinci yarısında oynadıkları 18 maçtan 14 galibiyet aldıklarına dikkat çeken Bakkal, “Sezon ikinci devresinde takımın başına geldiğimizden bugüne kadar çıktığımız 18 maçta, 14 galibiyet 3 beraberlik ve bir mağlubiyet aldık. Ligi 81 puanla Kırmızı grubun şampiyonu olarak tamamladık ve Amedspor artık 2024-2025 Futbol sezonunda Trendyol1’nci liginde mücadele edecek” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.