Bandırmalı taraftar: Kalbim Amedspor için atacak

Bandırmalı taraftar: Kalbim Amedspor için atacak
İstanbul’da yaşayan aslen Bandırmalı olan Amedspor taraftarı Meltem Kürklü, yarın oynanacak kritik Amedspor-Bandırmaspor karşılaşması için Bandırma’ya geldi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - İstanbul’da yaşayan aslen Bandırmalı olan Amedspor taraftarı Meltem Kürklü, yarın oynanacak kritik Amedspor-Bandırmaspor karşılaşması için Bandırma’ya geldi.

Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan mücadeleyi tribünden takip edecek olan Kürklü, Amedspor’a destek vermek için uzun bir yolculuk yaptığını ifade etti.

Karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulunan Kürklü, Amedspor’un sahada iyi bir performans sergileyeceğine inandığını belirterek, “Amedspor’un bu maçı kazanacağına inanıyorum. Sahada iyi bir mücadele ortaya koyacaklar. Benim tahminim 2-0 Amedspor galibiyeti” dedi.

55b7aed8-c8d5-4dd9-8583-dc36244fdbd7.jpeg

Deplasmanda da takımlarını yalnız bırakmadıklarını vurgulayan Kürklü, kritik mücadelede tribün desteğinin belirleyici olacağını ifade etti.

Şampiyonluk yolunda geri sayım sürerken, gözler Amedspor ile Bandırmaspor arasında oynanacak zorlu karşılaşmaya çevrildi.

whatsapp-image-2026-04-18-at-18-01-56.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.