Beytüşşebap Belediye binasına Türk bayrağı asıldı

Beytüşşebap Belediye binasına Türk bayrağı asıldı
Beytüşşebap Belediye binasına Türk bayrağı asıldı

 

İçişleri Bakanlığı tarafından Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi belediye başkanlığına kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Murat Şener'in göreve başlamasının ardından belediye binasına polis nezaretinde Türk bayrağı asıldı. Gözaltına alınan Beytüşşebap Belediye Başkanı Nurettin Ataman ise sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, görevinden uzaklaştırıldı.

Edinilen bilgiye göre terör soruşturması kapsamında düzenlenen bir operasyonla Beytüşşebap Belediye Başkanı Nurettin Ataman ve 2 yakını gözaltına alındı. Terör örgütüne yardım ve yataklık suçlarından gözaltına alınan Nurettin Ataman ve beraberindekiler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Beytüşşebap Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Ataman ve 2 yakını savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanma istemiyle bir üst mahkemeye çıkarıldı. Ataman ve beraberindeki 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Belediyeye Türk bayrağı asıldı

Gözaltına alındıktan sonra görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Ataman'ın yerine kayyum olarak atanan Beytüşşebap Kaymakamı Murat Şener'in yeni görevine başlamasının ardından belediye binasına Türk bayrağı asıldı. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.