Bilgin: Yasa çıkarsa ortada ne gazete ne de gazeteci kalır

Bilgin: Yasa çıkarsa ortada ne gazete ne de gazeteci kalır
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, sansür yasası ile ilgili İYİ parti grubunda yaptığı konuşmada, “ Bu yasa çıktığında ortada ne gazeteci ne de gazete kalır" dedi.

TİGRİS HABER - İYİ Parti lideri Meral Akşener, Basın Kanunu'nda yapılacak değişikliğe tepki gösteren meslek örgütleri adına konuşması için Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin'i kürsüye davet etti. Nazmi Bilgin, meslek örgütleri adına yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Sayın milletvekilleri hafta sonları veya zaman zaman memleketinize gidiyorsunuz ve gittiğinizde de gazete bürolarını ziyaret ediyorsunuz. Oradaki dostlarınızla görüşüyorsunuz. Bu kanun çıkarsa önümüzdeki 6 ay onları daha sık ziyaret edin. Çünkü 6 aydan itibaren ziyaret edecek Anadolu'da ne gazete, ne gazeteci bulabileceksiniz. Anadolu'daki gazetelerinin kapılarına kilit vurulacak. Kanunun belirli maddeleri gözden kaçırılıyor bu yasayla.

Buradan selam olsun istibdada karşı mücadele edenlere. Selam olsun Cumhuriyet’in tüm değerlerini hayatı pahasına koruyanlara. Selam olsun her şeye rağmen basın özgürlüğü için savaş verenlere. Yaşasın hürriyet, yaşasın özgürlük, kahrolsun istibdat, kahrolsun sansür." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum