Bin çocuğa bayram sevinci yaşattılar

Bin çocuğa bayram sevinci yaşattılar
Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği, sosyal sorumluluk kapsamında Kurban Bayramı öncesinde bin çocuğa kıyafet ile okul çantası hediye etti.

TİGRİS HABER - Dernek başkanı Yahya Öger, dernek olarak 2017 yılından beri sahada bağımlılıklarla mücadele ederken aynı zamanda insani ve vicdani bir görev olarak sosyal dokuya dokunabilmek adına ailelere ayni ve nakdi yardımlarda bulunduklarını belirterek, “Kurban Bayramı öncesi özellikle çocuklarımızı Bayram sevincimize ortak etmek için Deniz Feneri Derneği işbirliği ile yaptığımız çalışmada Bin çocuğumuza kıyafet desteğinde bulunduk. Çınar ilçemizde 400'e yakın kız ve erkek öğrencimize okul çantası ve kıyafetleri, ilçe milli eğitim müdürlüğü vasıtasıyla ulaştırdık. Diyarbakır merkez ve ilçelerinde çoğunluğu kız çocuklarımız olmak üzere 600 öğrencimize kıyafetlerini teslim ettik” dedi.

Çocuklar gülümsesin

Dernek olarak yaptıkları çalışmalarda hedeflerinin dezavantajlı ailelerin tümüne ulaşmak olduğunu da sözlerine ekleyen Yahya Öger, şöyle dedi; “Bu çalışmamızda Türkiye'de büyük markalarından biri olan LC Waikiki'nin Deniz Feneri Derneği aracılığıyla gönderdiği kıyafetler için her iki kuruma teşekkür ederiz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Yeşil Yıldız Derneği olarak hedefimiz yılsonuna kadar 2 bin çocuğumuza ulaşmaktadır. Çünkü biliyoruz ki çocukların yüzündeki tebessüm en büyük duadır. Dernek olarak bu duaya hep talip olacağız.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.