Burç Baysal’dan teşekkür-veda ziyareti

Burç Baysal’dan teşekkür-veda ziyareti
Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanlığı görevinden ayrılan Burç Baysal, Sivil Toplum kuruluşlarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi, görev yaptığı süre içinde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

TİGRİS HABER - Uzun süre yönetim kurulu üyeliği, 8 yıl da başkanlık yaptığı DİSİAD’ta görevi devreden Burç Baysal, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası Başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

disiad-3.jpg

Diyarbakır TSO Başkanı Mehmet Kaya’yı yönetim Kurulu üyeleri ile ziyaret eden Burç Baysal, veda ziyareti gibi görünse de sadece başkanlık görevine veda ettiğini, Diyarbakır’a hizmet için bileşenlerle birlikte çalışmaya devam edeceğini söyledi. TSO Başkanı Mehmet Kaya, Baysal’a verdiği hizmetlerden dolayı Diyarbakır adına teşekkür etti, anı plaketi verdi.

disiad-4.jpg

Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve Yönetim Kurulu üyelerini de ziyaret eden Burç Baysal, birlikte çalışmaya devam edeceklerine vurgu yaptı. Yeşil, Baysal’a Diyarbakır’ı simgeleyen bir tablo hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.