Büyükşehir Belediyesi ağaçları önce dikti, sonra söktü!

Büyükşehir Belediyesi ağaçları önce dikti, sonra söktü!
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta 3 Kuyular Toki bölgesindeki orta refüjlere ağaç dikti. Önceki gün dikilen ağaçlar söküldü. Diriliş Postası Yazarı Ömer Evsen bu duruma tepki gösterdi.

TİGRİSİ HABER- Diriliş Postası Yazarı Ömer Evsen, Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Kuyular Toki bölgesine geçen hafta dikilen, önceki gün ise sökülen ağaçlarla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından belediyeyi etiketleyen Evsen, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 3 Kuyular TOKİ'ye diktiği ağaçları niye geri söktü? Merak ettim. Belki bir cevabı vardır?” diye sordu.

eugq4aswqaea6qo.jpg

İletişim kopukluğu olmuş

Kısa bir süre sonra Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan, Evsen’in gündeme getirdiği konuya yanıt verdi. Özkaraaslan, “Pasur caddesinde dikilen ağaçların sökülmesinin nedeni, Yol dairesinin o caddede yapacağı çalışmayla ilgili bir iletişim kopukluğu olmuş, yapılacak çalışmayla yolun aksının değişeceği söylendi.” Yanıtı verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.