Büyükşehir’in 'Yumrukçu' Daire Başkanı görevden alındı

Büyükşehir’in 'Yumrukçu' Daire Başkanı görevden alındı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde iki ‘ithal bürokrat’ arasında ‘ihale’ konusunda yaşanan yumruklu kavganın ardından Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan görevden alındı.

TİGRİS HABER -  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde iki ‘ithal bürokrat’ arasında ‘ihale’ konusunda yaşanan yumruklu kavganın ardından Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan görevden alındı. Son 6 yılda özellikle Kocaeli’nden getirilen bürokratların vukuatları dikkat çekiyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sedat İpek geçtiğimiz günlerde belediyenin ana hizmet binasında yumruk yumruğa kavga etmişti.

Edinilen bilgilere göre, ‘ihale’ konusunda iki bürokrat arasında tartışma yaşanmış, sözlü tartışmanın büyümesi ile yumruklar konuşmuştu. Yaşanan kavgada Sedat İpek’in burnu ve kaşı yarılmış, Belediye personelinin araya girmesi ile kavga engellenmişti.

Vali görevden aldı

Yaşanan yumruklu kavganın ardından ‘ithal bürokratların’ birbirinden şikâyetçi olmadığı öğrenilirken, kavga olayını duyan Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi başkanvekili (kayyum) Münir Karaloğlu Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan’ı görevden aldı.

Ahmet Özkaraaslan Kocaeli’nden gelmişti

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi başkanvekili ve (kayyumu) Münir Karaloğlu’nun talimatı ile Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan Kocaeli’den, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sedat İpek ise Ordu’dan getirilmişti.

Cumali Atilla döneminde de benzer sorunlar yaşanmıştı

Öte yandan Diyarbakır’ın ilk kayyumu Cumali Atilla, Kocaeli’nden getirdiği bazı bürokratlarla tartışma yaşamış, tartışmaların ardından Atilla bazı bürokratlarla ile yollarını ayırmıştı. (Tigris Haber)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum