VİDEO - Ceylan Karavil Park AVM su kullanım bilincine dikkat çekti

VİDEO - Ceylan Karavil Park AVM su kullanım bilincine dikkat çekti
Bölgenin en büyük alışveriş merkezi konumunda olan Ceylan Karavil Park AVM, ‘Dünya Su Günü’ kapsamında örnek bir çalışmaya imza attı.

Muhammed Esen

TİGRİS HABER - Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi; suyun önemi konusunda su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve su kaynaklarının sürdürülebilir bir şekilde yönetimine vurgu yapılması amacıyla tüm dünyada olduğu gibi Dünya Su Günü kapsamında 22 Mart günü alışveriş merkezinin zemin katında Diyarbakır DİSKİ ile beraber bir farkındalık çalışmasına imza attı.

su-gunu-tigris.jpg

Su kaynakları korunmalı

Su kullanımının ve su tasarrufunun gelecek nesiller için önemine vurgu yapan Ceylan Karavil Park AVM Genel Müdürü Necati Ufuk Toydemir ‘’ Ev sahipliği yaptığımız bu farkındalık çalışması sayesinde binlerce ziyaretçimize ulaşıp, su tasarrufuna dikkat çektik ve su kullanım bilincinin oluşturulmasına katkıda bulunduk. Suyun her damlasının değerli olduğunu ve her damlasında hayat olduğunu anlatmaya ve suyu tasarruflu kullanmanın ve su kaynaklarını korumanın hepimizin görevi olduğu konusunda dikkat çekmek istedik. Ceylan Karavil Park AVM olarak sürdürülebilir bir gelecek için farkındalık çalışmalarımıza devam edeceğiz ‘’ dedi.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum