CHP heyeti canlı hayvan pazarını ziyaret etti

CHP heyeti canlı hayvan pazarını ziyaret etti
CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediyesine ait olan ve bölgenin en büyük canlı hayvan borsasına giderek vatandaşın sorunlarını dinledi.

TİGRİS HABER- CHP İl Başkanı Gönül Özel ve beraberindeki heyet, sabahın ilk ışıklarıyla Büyükşehir Belediyesine ait Canlı Hayvan Borsasına giderek vatandaşların sorunlarını dinledi. Hayvan Borsasının kısa süre önce yenilendiğini ve faaliyete girdiğini belirten Özel, lavaboların hijyen koşullarına uygun olmadığını söyledi.

Çöp aktarma tesisi taşınsın

Özel ve beraberindeki heyet daha sonra Mardin yolu üzerinde bulunan çöp aktarma tesisine geçerek buradaki yetkililerle görüştü. Çöp aktarma tesisinin kent içinde kaldığını belirten Özel, “Mardin yolu üzerindeki çöp aktarma tesisi yerleşim alanı içinde kalmıştır. Etrafında binalar ve otogalericiler sitesi bulunmaktadır. Çevrede oturan vatandaşlarımız için ciddi bir enfeksiyon ve koku kaynağı teşkil etmektedir. Yazın insanlar sivrisineklerden dolayı camlarını bile açamıyor. Çöp aktarma tesisinin acilen şehir dışına taşınması gerekiyor. Extra bir teknoloji veya yüksek maliyet gereken bir durum değildir. Vatandaşlarımızın sağlığı için bir an önce şehir dışına çıkarılmalıdır. Bu konuda sayın valimizin duyarlı olmasını bekliyoruz” çağrısı yaptı.

Özel, son olarak Toptancılar sitesine geçerek esnafla bir araya geldi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.