Çin'de bazı şirketler burçlara göre eleman alıyor

Çin'de bazı şirketler burçlara göre eleman alıyor
Başak burcu en şanssız olarak gösteriliyor. Başak'tan sonra en çok sevilmeyen diğer burçlar sırasıyla Balık ve Akrep.

Doğum gününüz 23 Ağustos ile 22 Eylül arasındaysa (Başak burcuysanız) Çin’de iş bulmanız zor.Çin’de bazı şirketler yeni işe alımlarda adayları yıldız fallarına bakarak değerlendiriyor.İş bulmanın en zor olduğu ülkelerden en büyük ikinci ekonomi Çin’de bazı iş verenler yıldız falları sonrasında adayların kötü şans getireceğine inandıkları için onları işe almıyor.

BAŞAK BURCU EN ŞANSIZ OLARAK KABUL EDİLİYOR

İddialara göre bir işveren için en şansız burç Başak. Başak insanları “seçici, şımarık ve obsesif-kompulsif olma adayı olduğu” gerekçesiyle iş başvurularından değerlendirme dışı bırakılıyor.Çin’de yapılan araştırmalara da göre de ülkede iş bulurken en çok Başak burçları zorlanıyor. Başak’tan sonra en çok sevilmeyen diğer burçlar sırasıyla Balık ve Akrep.

İLANLAR DA BİLE BELİRTİLİYOR

İddialara göre şirketler iş ilanlarından bile burçlara göre hareket ediyor.New Republic adlı yerel bir gazetede Hong Konglu bir seyahat şirketinin İkizler, Terazi ve Kova burcunda çalışanlar aradığını belirtti. Yine aynı gazete bir emlak şirketinin sırf Akrep olduğu için bir başvuruyu değerlendirmediğini yazdı.(aa)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.