Diyarbakır CHP’de ‘Kayyumlu dönem’ sıkıntılı başladı

Diyarbakır CHP’de ‘Kayyumlu dönem’ sıkıntılı başladı
Mahkeme kararıyla CHP Diyarbakır il Başkanlığına kayyum olarak atanan heyet, yönetimi dev almak için il binasına gitti, protesto ile karşılandı.

TİGRİS HABER - Mahkemeden gelen gerekçeli karar ve yetki belgesiyle CHP Diyarbakır il başkanlığına bu sabah giden kayyum heyeti, ‘Yetki hala bizde’ diyen mevcut il yönetiminin tepkisiyle karşılaştı. Kayyum heyeti il binasından ayrıldı. Kayyum heyetinin görüşmeler yaparak tekrar il yönetimini devralmak il binasına gideceği öğrenildi. Sıkıntı yaşanması halinde, güvenlik ekipleri ve icra dairesinin görevlileri ile binaya gidileceği öğrenildi.

İl Başkanlığını devralmak için CHP il binasına giden kayyum heyeti, mevcut yönetimin tepkisiyle karşılaşınca, devir işlemleri gerçekleşmedi. Bunun üzerine mahkeme tarafından atanan kayyum heyeti, yetkili olmalarına rağmen il yönetiminin devir yapmadığını tutanakla belgeleyerek, il binasından ayrıldı. Bundan sonraki süreçte, tutanakla savcılığa başvurularak devir işleminin kolluk kuvvetleri nezaretinde gerçekleşmesi talep edilecek. (Haber Merkezi)

tutanak-tigris.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum