Diyarbakır geceyi sokakta geçirdi

Diyarbakır geceyi sokakta geçirdi
Diyarbakır'da dün geceyi sokakta geçirdi. Evlerine girmekten korkan vatandaşların bir kısmı yakın köylere giderken, bir kısmı geceyi sokaklarda ve valiliğin açıkladığı konaklama bölgelerinde geçirdi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'da dün geceyi sokakta geçirdi. Evlerine girmekten korkan vatandaşların bir kısmı yakın köylere giderken, bir kısmı geceyi sokaklarda ve valiliğin açıkladığı konaklama bölgelerinde geçirdi. 10 ili etkileyen depremde Diyarbakır’da ölü sayısı 83’ yükselirken, 19'u ağır 759 kişi yaralandı.

1bed1cf0-5800-476a-88d1-e69e308463b5-copy.jpg

Diyarbakır'da, AFAD, UMKE, kolluk kuvvetleri enkaz kaldırma ve kurtarma çalışmalarını sürdürürken; Diyar Galeria İş Merkezi ve Sitesi'nde dün gece 23.00 sularında bir kişinin daha cansız bedenine ulaşılarak bu alandan 3 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Böylece Diyarbakır’da depremde ölenlerin sayısı 83’e yükseldi.

452c66b7-2d0a-4fef-86a1-302859cf5e97-copy.jpg

Çalışmaları yürüten sorumlular, bu noktadaki enkazın altında yakınlarından haber alamayan vatandaşlardan alınan bilgiler doğrultusunda tahminen 50’ye yakın kişinin enkaz altında olduğu bilgisini paylaştı. Öte yandan, vatandaşlar depremin ilk gününden itibaren yakınlarından bir haber alma umuduyla gözyaşları içinde haber bekliyor. Depremzedeler, geceyi park ve açık alanlarda kurulan çadırlarda ve araçlarında geçirdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.