Diyarbakır “Hevsel Kupası” Fotoğraf yarışması sonuçlandı

Diyarbakır “Hevsel Kupası” Fotoğraf yarışması sonuçlandı
Diyarbakır Fotono21 Fotoğraf Derneğinin 3 yıl önce başlattığı geleneksel Turlu yarışmasının 3 etabı olan, Diyarbakır 3. Fotono21 “Hevsel Kupası” Fotoğraf yarışması sonuçlandı

TİGRİS HABER - 3 yıl önce başlatılan ve Diyarbakır Fotono21 Fotoğraf Derneği’nin geleneksel olarak organize ettiği, Diyarbakır 3. Fotono21 “Hevsel Kupası” Fotoğraf yarışmasına Türkiye genelinde 44 ilden 146 fotoğraf sanatçıları 738 eserleriyle katıldı. Yarışmada dereceye giren 2 Kişi final turunu geçerken, 7 kişi ise 1 turu geçerek ödüle layık görüldü.

diyarbakir-3-fotono21-hevsel-kupasi-fotograf-yarismasi-sonuclandi-4.jpg

Jüri Üyeleri önemli fotoğraf sanatçıları

Diyarbakır Fotono21 Fotoğraf Derneği Başkanı Mehmet Kılıçoğlu “Fotoğraf üretiminde bir konu bütününü düşünmeye yöneltmek, üç yıl boyunca sürekli ve düzenli çalışmayı teşvik etmek için Yaptığımız 3. Fotono21“Hevsel Kupası” sonuçlandırdık.” Dedi.

diyarbakir-3-fotono21-hevsel-kupasi-fotograf-yarismasi-sonuclandi-3.jpg

Kılıçoğlu, yarışmanın jüri üyelerinin Türkiye’nin Önemli fotoğraf sanatçılarından7 kişiden oluşturulduğunu söyledi.

Jüri şu isimlerden oluştu; İstanbul bölgesinden Ahmet GÜROL, Trabzon’dan Metin Öztürk, İzmir’den Suzan Armağan, Balıkesir’den Mikdat Besni, Manisa’dan Levent Yavuz, Diyarbakır’danHasan Akçay ve Çanakkale ilinden Emin Bozkurt.

diyarbakir-3-fotono21-hevsel-kupasi-fotograf-yarismasi-sonuclandi-2.jpg

Ödül alan ve yarışmayı kazanan Fotoğraf sanatçıların isimleri ve eserleri ise şöyle ;

diyarbakir-3-fotono21-hevsel-kupasi-fotograf-yarismasi-sonuclandi-1.jpg

Edirne’den Turhan ÜLGÜDÜR Fayton Ustası ve Antalya’dan Gökalp BİLİCİ Gölde Kış eserleri ile final turuna yükselirken, Diğer 7 sanatçılar Çorum’dan Arap ÇATAROĞLU Engelleri Asmak eseriyle,Manisa’dan Hülya ARICI Yaşlanmak eseriyle, Adana’dan Ayşe Serap DENiZNey Ustası Eseriyle, Balıkesir’den Osman SiPAHiTülü Tabaklar Eseriyle, Antalya’dan Arif MİLETLİKozadan ipeğe eseriyle, Mersin’den Erol ÖZER Arap Bülbülü Eseriyle, ve Antalya’dan Ekrem ŞAHiN ise Torlakçı Eseriyle, 1 Turu geçtiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum