Diyarbakır Valiliğinde AK Partili Başkan ve yöneticilere ‘arama’ eziyeti

Diyarbakır Valiliğinde AK Partili Başkan ve yöneticilere ‘arama’ eziyeti
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ile yönetim kurulu üyelerinin Vali Münir Karaloğlu’nu ziyareti sırasında arama krizi yaşandı.

TİGRİS HABER- AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan randevu talebinde bulundu. Randevuya olumlu cevap verilmesi üzerine AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ile yönetim kurulu üyeleri Valiliğe gitti. İl Başkanı Aydın protokol kapısından alınırken, yöneticiler alınmadı. Valilikte görevli polisler yönetim kurulu üyelerini vatandaş girişinden içeri aldı. Bunun üzerine AK Parti İl Başkanı Aydın da yönetim kurulu ile birlikte vatandaşların kullandığı kapıdan giriş yaptı.

Valilik girişinde AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri x-ray cihazından içeri alındı. Üzerlerindeki bozuk paralarına çıkarıldı ve kemerleri söküldü.

AK Parti yönetim kurulu üyeleri ise buna tepki gösterdi ve polislerle de zaman zaman sözlü tartışmalar yaşandığı ifade edildi.

Daha önce randevu alınarak yapılması düşünülen bu görüşmeye giden yönetim kurulu üyelerinin tüm araçlarının polis tarafından aranması ise ayrı bir uygulama oldu.

Giriş kapısındaki bu uygulama tepkiye neden olurken, AK Parti İl Başkanı Aydın ile yönetim kurulu üyelerinin makamda yaklaşık 40 dakika bekledikleri ifade edildi.

İthal bürokratları eleştirmişti

AK Parti İl Başkanı Aydın göreve geldikten sonra ithal bürokratlara karşı olduğunu açıklamıştı. Vali Münir Karaloğlu'nun bunu yapanlar hakkında nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.

AK Parti ziyarete tam kadro gitmişti

ak-parti-yonetim.jpg

Diyarbakır’da yayın yapan ekoabori haber sitesi, ziyarete giden yöneticilerin listesini yayınladı. Habere göre ziyarete AK Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, yönetim kurulu Üyeleri Hüseyin Denli, Serap Akbaş, Mehmet Raşit Ocok, Fatma Biçer, Mehmet Fatih Kayhan, Suna Kepolu Ataman, Fehmi Kardeşoğlu, Celal Dengiz, Mehmet Arzu, Bedirhan Akyol, Abdulvahit Güvensen, Mehmet Zeki Akkoç, Halit Aydın, Şeyh Mehmet Çet, Hasan Çakar, Mehmet Ali Dündar, Müzeyyen Kaya ve M. Ahmet Mahsum Melikoğlu bulunuyordu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum