Diyarbakır Valisi yılın fotoğraf oylamasına katıldı

Diyarbakır Valisi yılın fotoğraf oylamasına katıldı
Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

TİGRİS HABER- Vali Karaloğlu, makamında, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Muhammed Said'in "Esed rejiminin sivillere saldırısı", yaşam kategorisinde Bestami Bodruk'un "Ailenin minik üyesi" fotoğraflarını seçen Karaloğlu, spor kategorisinde de Ali Atmaca'nın "Şampiyon Mete Gazoz" başlıklı karesini tercih etti.

vali-munir-karaloglu1.jpg

Karaloğlu, yarışmada emeği olan muhabir ve foto muhabirlerini tebrik ederek 3 farklı kategorideki kareleri inceleyerek seçimini yaptığını söyledi.

Haber kategorisinde, Suriye'de yaralı bir çocuğun içleri parçalayan çok çarpıcı görüntüsünün yer aldığı fotoğrafı seçtiğini dile getiren Karaloğlu, "Yaratmış olduğu hüznü simgeleyen fotoğraf olduğu için seçtim." dedi.

Sporcu Mete Gazoz'un bu yıl okçulukta ilk defa altın madalyayı Tokyo'dan getirdiğini belirten Karaloğlu şöyle devam etti:

"Çok sempatik. Gençlerimize de rol model olmasını temenni ettiğimiz güzel bir evladımız. Onun çekildiği fotoğrafı tercih ettim. Yaşam kategorisinde de Diyarbakır'dan bir fotoğrafı seçtim. Hayvan sevgisini, yaratılmışa olan sevgiyi, bir kirpi yavrusunu sütle beslenmesini gösteren fotoğrafı seçmiş olduk. Anadolu Ajansımız son yıllarda dünyada kendisinden söz ettiren, ses getiren bir ajansa dönüştü. Emeği olan herkese teşekkür ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.