Diyarbakır’da belli bölgelerde sular hala kesik!

Diyarbakır’da belli bölgelerde sular hala kesik!
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşleri (DİSKİ) Başkanlığı, dün kent merkezi için akşam 18. 00’a kadar kesinti olacağını duyurdu. Ancak Bağlar ve Sur bölgesinde sular hala kesik.

TiGRİS HABER - DİSKİ Genel Müdürlüğü, kent merkezinde yaşanacak su kesintisine ilişkin dün yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, arızanın Dicle Barajından, içme suyu arıtma tesisine ulaşan ana isale hattında oluştuğu belirtildi. Çalışma kapsamında 03.06.2022 Cuma günü 10:00–18:00 saatleri arasında Diyarbakır merkezinde su kesintisi olacağı uyarısı yapılmıştı. Ancak Bağlar Kaynartepe, 5 Nisan ve Yunus Emre Mahallesi olmak üzere Sur ilçesinin de belli bölgelerinde hala suların kesik olduğu öğrenildi.

Vatandaşlar mağduriyetlerini sosyal medya hesabından dile getirirken DİSKİ tarafından, “Diyarbakır’a İçme suyu sağlayan Q1600’lük çelik boruda gece 01:00’de başlayan çalışmamız saat 15:57 itibariyle tamamlanarak hattımıza su almaya başladık. Ancak boşalan depolarımızın istenilen seviyeye ulaşması zaman alacaktır.” açıklaması yapıldı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum