Diyarbakır'da muhalefet partileri safları genişletiyor

Diyarbakır'da muhalefet partileri safları genişletiyor
Diyarbakır’da muhalefet partileri safları genişletiyor. AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, 5 il başkanının bir araya gelmesini eleştirdi.

TİGRİS HABER- Ankara’da AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı’na karşı CHP ve İYİ Parti öncülüğünde Millet İttifakı'nın cephesini genişletme çalışmaları yapılırken, Diyarbakır’daki beş partinin il başkanı, kent sorunlarının çözümü için inisiyatif alıp ortak hareket etme kararı aldı. 6 ay önce ketin sorunlarına çözüm aramak için bir araya gelip toplantılar yapan 5 muhalefet partisine bir yenisi daha eklendi. Dün yapılan toplantıya HDP  katılmazken son olarak gruba HÜDA PAR dahil oldu.

HÜDA PAR dahil oldu

Saadet Partisi İl binasında yapılan değerlendirme toplantısına CHP İl Başkanı Gönül Özer, DEVA Partisi İl Başkanı Cihan Ülsen, Saadet Partisi İl Başkanı Abdurrahman Ergin, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç ve Gelecek Partisi İl Başkanı Aydın Altaç katıldı. Aylık olarak gerçekleştirilen buluşmada HÜDA PAR İl Başkanı Dinç ilk defa katıldı.

Kimler kimlerle beraber

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, muhalefet partilerinin bir araya geldiği toplantıyı eleştirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Aydın, “Kimler kimlerle beraber. CHP, Hüda Par, vs vs vs” ifadelerini kullandı.

Ak Parti İl Başkanı Şerif Aydın'ın, bir süre sonra attığı twitti sildiği görüldü. 

(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.