Diyarbakır’da yetişkin ve çocuklara Kuran’ı Kerim kursu eğitimi

Diyarbakır’da yetişkin ve çocuklara Kuran’ı Kerim kursu eğitimi
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından 3-6 yaş çocuklar ile 20-50 yaş arası Yetişkinlere Kur'an-ı Kerim Eğitimi veriliyor.

TİGRİS HABER - Yenişehir Belediyesine ait Fabrika Mahallesi'nde bulunan Gevher Nesibe Sultan Aile Destek Merkezi'nde İl Müftülüğünde görevli eğitmenler tarafından verilen kurs, aileler tarafından yoğun ilgi görürken, kursiyerlerin büyük çoğunluğunu ise 3 ile 6 yaş arasındaki çocuklar oluşturuyor.

3-6 yaş çocuk ve 20-50 yaş arası yetişkinler için verilen Kur'an-ı Kerim Kursu eğitimlerinden şu anda 24 öğrencinin eğitim aldığını belirten Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci 2021 yılı içerisinde 200 kişinin Kur'an-ı Kerim Kursunu tamamlayarak hatim ettiklerini söyledi.

24 kursiyer bulunuyor

Dini eğitimin insan hayatındaki öneminin de tartışmasız olduğunu vurgulayan Başkan Beşikci, "Gevher Nesibe Sultan Aile Destek Merkezimizde şu anda 24 kursiyerimiz bulunmaktadır. Kurs sonunda Kur'an-ı Kerim'i hatim eden kursiyerlerimiz için etkinlikler düzenlenerek hediyeler verilecektir. İlçemizde bulunan tüm vatandaşlarımız kurslarımıza katılabilirler." dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.